Için basit anahtar Yangın Kapısı örtüsünü

Wiki Article

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın bapları, cam malzemesinden mamultır ve umumiyetle modern binalarda kullanılır.

üste, acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, birebir şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Bu nedenle henüz yüksek bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın esnasında himaye katkısızlamaz ve bu nedenle daha düşüt bir fiyata sahiptir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. müstacel manzara anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya yakın birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları karınin bu menteşelerin esenlıklı çtuzakışması ve kapıyı art kapatması gerekir.

Yangın çıdem ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanların ve ilgili bünyenın eminğini sağlayıcı bapya yangın bapsı adı verilmektedir.

Her kapı aynı dayanıklılığa mevla olmadığı kabil bu peklik süresi 20 ile 180 dakika beyninde değmeseleebiliyor. Fakat bu kapılar büsbütün yanmaz olarak tasarlanmadı sadece bir müddet dayanacak kadar sıhhatli. Akıbetta kapılar semtıcı malzemelerden yapılmıştır ve bir yangın böylece kesinlikle yanacaktır.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve muayyen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Ekseri yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu evgin çıkış bapsı, çöküntü anlarında insanoğluın yangın düzından çabucak uzaklaşmalarını sağlayarak önemli bir gösteriş üstlenmektedir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, gayrı yangın kapıları kabil çatı güvenliği niyetının önemli bir parçkakımıdır. Yangın Kapısı Fiyatları Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, öfkee dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin gayrı taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol altına tuzakınmasına yardımcı olur ve insanların binadan güvenli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlayabilir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını esenlayabilen yaylı menteşenin yanı düzen opsiyonel olarak tuzakınan hidrolik branş ile henüz Yangın Kapısı sık tasarruf sağlamlanabilir.

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın takkadak insanoğluın kötü zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar dışarıya sadık ve kolaylıkla açılabilen yapıya sahiptir.

Yangın ve müstacel hesap anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. ürkü Pas olarak da söyleyiş edilen bu kol temelı modellerde normal kapı koluna analog. 

Bununla alay malay bayağıdaki kriterlere ehil olan yerlerde tek yangın çıkışı evet da yangın merdiveni mecburi olarak olması akseptans edilir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde yangın kapısı olması gereken ve ilgi etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Report this wiki page